Удобни домашни пантофи?


Когато купувате обувки за вкъщи, не забравяйте, че най-важен е комфортът. Прекарвате много часове в тях – особено през есента и зимата – така че размерът им трябва да бъде идеален. С прекалено големите чехли ще се спъвате, а с твърде малките петата Ви ще остава отвън, което след по-дълго носене може да бъде изключително неприятно. Затова изпробвайте чехлите преди да ги купите, а ако купувате онлайн – проверете дали има възможност за връщане на закупените продукти. В obuvki.bg имате възможността за безплатно връщане в рамките на 30 дни.Най-добрите зимни пантофи?

Както всяка друга обувка, чехлите трябва да са подходящи и за времето. Ако през студените месеци се прибирате вкъщи със студени крака, изберете си отоплен модел. Освен, че искате да се чувствате комфортно, искате също чехлите Ви да бъдат хубави и се страхувате, че кожените чехли няма да изглеждат добре? Нищо по-грешно от това! Само вижте как естетично изглеждат чехлите FURRURE от овча кожа.


Проветриви пантофи за топлите месеци

През пролетта и лятото топлите чехли трябва да се скрият в гардероба и да се заменят с нещо по-леко. Кожените чехли ще бъдат най-добри при горещото време. Естествената кожа има дишащи свойства и охлажда краката при високите температури. Също толкова интересен вариант са чехлите от FURRURE. Те са изработени от мериносова, овча вълна и имат необичайни свойства: през зимата топлят, а през лятото поддържат по-ниска температура от тази на околната среда! Така че спокойно можете да ги наречете универсални чехли, подходящи за цялата година.