Menu
Your Cart

FURRURE BLOG - чехли RSS Feed

07 апр. Удобни домашни пантофи?
perlstyle 40 7437
Удобни домашни пантофи?Когато купувате обувки за вкъщи, не забравяйте, че най-важен е комфортът. Прекарвате много часове в тях – особено през есента и зимата – така че размерът им трябва да бъде идеален. С прекалено големите чехли ще се спъвате, а с твърде малките петата Ви ще остава отвън, което сл..
02 авг. Какво е мерино вълна?
perlstyle 770 22050
Какво е мерино вълна?Мерино вълната или също така наричана мериносова вълна е висококачествена вълна с превъзходни свойства, която се добива от специална порода овце, които се казват мерино овце. Мерино овцете са познати още от средновековието и още от тогава са високо ценени, заради качеството на т..
26 юли Овча кожа или мутон?
perlstyle 69 6924
От буйната и къдрава вълна на овца се получават няколко разновидности козина, използвани за производството на кожуси и други продукти. В зависимост от метода на обработка, козината от овце се подразделя на овча кожа, мутра, астрахан и широк косъм. Местоположение: Местоположение: овча кожа е козината..
Показани 1 от 3 | 3 (1 Страници)
Очаквайте специални намаления до -50% през летните месеци. Използвайте промокод FUR2024 и вземете -10% на артикули без намаление!